Είμαστε από τις σημαντικότερες εταιρίες εξοπλισμού καινοτόμων υλικών, αρχιτεκτονικών εφαρμογών και διακόσμησης με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρίας. Στο contract market επιλέγουμε exclusive, eco-friendly και πιστοποιημένα προϊόντα ΙΜΟ: αρχιτεκτονικά υλικά, wallcoverings, υφάσματα, έπιπλα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, luxury hotel beds, λινά, φωτιστικά, hotel accessories και επαγγελματικά δάπεδα.

Μοναδικά προϊόντα, τολμηρές ιδέες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες. Η δική μας πραγματικότητα λέγεται πρωτοπορία!

Λειτουργούμε και ως procurement consultants για την οικονομική διαχείρηση αγορών. Προσφέρουμε λύσεις για πακέτα προϋπολογισμών επιδότησης|χρηματοδότησης.

Η αποτελεσματική διαχείριση αγορών με εξασφαλισμένο ποιοτικό έλεγχο σε όλα τα χρονικά και οικονομικά πλαίσια, η υποστήριξη μελετών αρχιτεκτόνων και διακοσμητών, η οργάνωση, η ταχύτητα και η ευελιξία που χρειάζεστε βρίσκονται εδώ, σε μια σειρά συμβουλευτικών υπηρεσιών που η εταιρία μας έχει αναπτύξει και εξελίσσει διευκολύνοντας λειτουργικά τη συνεργασία, εξοικονομώντας χρόνο και βοηθώντας στην καλύτερη οικονομική διαχείριση κάθε έργου.

Στους πελάτες μας συγκαταλέγονται από τα μεγαλύτερα πολυτελή εως και boutique ξενοδοχεία, πολυτελή γιοτ, πλοία, εμπορικά και βιομηχανικά κτίρια, εκπαιδευτικά ιδρύματα και εγκαταστάσεις υγείας, μουσεία kai πολιτιστικά κέντρα, θέατρα, πολυτελείς κατοικίες κ.α.

Συνεργαζόμαστε με κατασκευαστικές εταιρίες, αρχιτέκτονες, διακοσμητές, ιδιώτες και όλους όσους έχουν ένα όραμα για το χώρο τους και θέλουν να το πραγματοποιήσουν.

Βρείτε το χώρο σας….. Βρείτε έμπνευση….. Ιδέες….. Συνεργασία….. Ζητήστε, συζητήστε και απαιτήστε!

Είμαστε εδώ για να σας καλύψουμε και τις πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις γύρω από τα υλικά και την εφαρμογή τους. Για να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα design objects που ονειρεύεστε. Για κάθε άτομο και για κάθε δημιουργική ομάδα που αναζητά κάτι καινούριο, έχουμε τις απαντήσεις.